HAWAJSKIE NIEBO W GęBIE

Zamów jedzenie online

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 90 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Hawajskie Niebo w gębie. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

20 sty 2022 o 19:01 Niestety tatar z łososia był po prostu nie dobry.
12 cze 2021 o 14:48 Cudowne! Nigdy nie jadłam czegoś tak genialnego. Każda sekcja poke miała swoją własną teksturę i smak, przy czym całość komponowała się rewelacyjnie. Również piękne wizualnie. Zachwycające, aż szkoda opuszczać Kraków bez spróbowania każdego choć raz
20 maj 2021 o 7:57 Pysznie, kolorowo
16 maj 2021 o 19:22 Old bad chicken which tastet like real old frying oil, no souce, fries totally soggy, the most ingredient in the bowl was rice and the thing they called "kimchi" was some kind of Frankenstein Ananas cabbage.
12 maj 2021 o 18:56 Pyszne i mega świeże! 10/10
12 maj 2021 o 16:17 Extra
6 maj 2021 o 17:17 Best food, best service, so far never below 5 stars
1 maj 2021 o 19:59 Wszystko było pyszne, a dostawą przed czasem.
14 kwi 2021 o 20:18 Jak narazie zamawiałem chyba 5 razy i za każdym razem i jedzenie i dostwa najwyzszej klasy!
3 kwi 2021 o 16:00 Smaczne i orginalne!
3 kwi 2021 o 11:27 Pyszne i swieze. Dosrawa zawsze trwa dosc dlugo, ale samo poke wynagradza czekanie.
27 mar 2021 o 16:10 Pyszne! Wygląda apetycznie! Porcja duża! Polecam :)